Op vrijdag 18 september a.s. staat de eerste AGL-verenigingsavond op het programma sinds de uitbraak van het coronavirus. Vanwege de geldende RIVM-maatregelen zal deze avond en de avonden in de daarop volgende maanden echter anders verlopen dan gebruikelijk. In samenspraak met de beheerder van De Fontein zal een deel van de grote kerkzaal voor ons worden ingericht, waardoor de 1,5 meter maatregel goed kan worden nageleefd. Er zal als vanouds koffie en – in de pauze – bitterballen namens de vereniging beschikbaar worden gesteld. Wel zullen er vooraf en tijdens de pauze speciale regels gelden om ook hier voldoende afstand te kunnen waarborgen. Neem zelf ook bij binnenkomst en tijdens de avond de 1,5 meter in acht.

De avond staat in het teken van de Algemene Leden Vergadering die in maart van dit jaar zoals bekend niet door kon gaan. Wij zullen deze avond echter een verkorte versie van de ALV houden en deze om uiterlijk 21.30 uur afronden. Na de pauze zal er dan nog gelegenheid zijn om opnames van de afgelopen maanden aan de aanwezigen te vertonen. Als je foto’s hebt en die op deze avond wilt laten zien, laat het ons weten!

Het Jaarverslag over 2019 incl. de jaarrekening 2019 en begroting voor het jaar 2020 kan via de website worden gedownload via het Documenten-menu of via deze directe link (Inloggen noodzakelijk). Ook kun je een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen voor het toezenden van een digitale of een papieren versie van het jaarverslag.
Locatie: “De Fontein”, Goudenregenstraat 77, 8922 CP te Leeuwarden (aanvang 20.00 uur).
Tot 18 september a.s.!