Nieuwjaarsbijeenkomst 2023

Geschreven op: 2023-01-14 12:46:55

Afgelopen vrijdag hadden we weer onze nieuwjaarsbijeenkomst. Traditiegetrouw zijn we het jaar gestart met een nieuwjaarsquiz om de kennis te testen van de aanwezigen. Met wat serieuze en wat minder serieuze vragen kon een ieder zijn hart ophalen. Vragen over nieuw aangekochte vliegtuigen, over wrakken, over luchtmachten en over gephotoshopte foto's kwamen onder andere aan de orde. Dat was soms zweten en zwoegen, maar het was ook vooral gezellige. Na de quiz was het tijd voor de organisatoren om de punten te tellen en was er tijd voor de deelnemers om onder het genot van een hapje en drankje bij te praten. 

Nadat de scores bekend waren, was het tijd om de antwoorden te bekijken en de prijzen uit te reiken. De eerste prijs ging naar Martijn Diks, tweede prijs was voor Rob Loonstra en de derde prijs ging naar Tom Bouwmeester. Zij konden als eerste een prijs uitzoeken, maar voor alle andere deelnemers was er ook een prijs

Uitleg bj de quiz

De winnaar van de avond 

Heb je de clubavond gemist of kon je niet aanwezig zijn en wil je wel eens een keer langskomen? Houd dan de Agenda in de gaten.