Parkeersquad stopt

Geschreven op: 2022-04-06 15:13:32

Het weer wordt steeds slechter en dat heeft ons in samenspraak met Defensie, de Marachaussee en de boer doen besluiten om te stoppen met de parkeerbegeleiding. De weilanden zijn te slecht om op te kunnen parkeren. Er kan nog geparkeerd worden bij de spottersbult op het verharde gedeelte, maar niet langs de weg naar de spottersbult toe. Deze dient vrij te blijven en hier zal op gehandhaafd worden.

Defensie meldde ons ook dat gezien de code geel voor morgen dat het waarschijnlijk is dat de ochtendmissie van 7 april komt te vervallen. Dus als je wilt komen kijken, kom dan in de middag om teleurstellingen te voorkomen.

==== English version ====

As the weather is deteriorating we, together with the Airforce, Military Police en the farmer came to the decission to stop the parking at the spottersbult at Marssum. The pasturage is to wet to park on. It is allowed to par on the hardened parking spot near the Spottersbult, but not on or next to the road to it. It will be enforced.

The Airforce also noted that it is likely that the morning wave of thursday 7th of april will be cancelled due to the weather. This is a weather warning issued. So if you want to come, please do so in the afternoon to prevent disappointment.